SipCarp vine la Fishing&Outdoor EXPO Timisoara!!!

SipCarp supranumit și „Universul Pescarilor” vă pune la dispoziţie o gamă largă de produse, pentru toate tipurile de pescuit, asta însemnând, că aici veţi găsi tot ce aveţi nevoie pentru pescuitul la spinning, crap, somn, feeder, match, bolognesă, pescuitul staţionar, plantat, muscărit şi chiar şi pentru pescuitul la copcă.

La expoziție SipCarp vă pune la dispoziție o gamă largă de articole și accesorii pentru spinning, crap, somn dar și diverse bagajerii. Lansete și mulinete de cea mai bună calitate, cu cel mai bun raport preț/calitate. Corturile și umbrelele
sunt fabricate din materiale de înaltă calitate. Shaduri și twistere, de mare succes, diverse mărimi, culori și modele, de calitate superioară.

Pentru o partidă de pescuit reuşită, SipCarp „Universul Pescarilor” vă pune la dispoziţie un sortiment larg şi variat de nade, testate şi dezvoltate spre maximalizarea rezultatelor.

Produsele marca SipCarp sunt datorate celor peste 20 de ani de competiții interne și internaționale. Trofeele câștigate şi experiența acumulată, stau la baza produselor marca SipCarp, care sunt pregătite special pentru pescuitul peștilor pașnici.

Fiecare produs conține ingrediente atent selecționate, care vă vor oferi rezultate excepționale în orice condiții, dovadă fiind nenumăratele cupe și diplome câștigate dealungul anilor.

La expoziția Fishing&Outdoor Sipcarp va participa cu următoarele branduri: WFT, Pelzer, Ryobi, SipCarp, Formax, Berti, Kamatsu, Konger.

www.sipcarp.ro