Pentru Fishing & Outdoor EXPO am pregătit o surpriză mult așteptată de publicul larg, și anume noul Jeep Wrangler pe care avem ocazia să-l prezentăm la Brașov la foarte scurt timp după lansarea națională.

Noul Jeep Wrangler este cel mai performant Wrangler creat vreodată și vine în trei versiuni de echipare: Sport, Sahara și Rubicon.

Noul Jeep Wrangler Rubicon duce la un alt nivel capacitatea legendară pentru off-road a mărcii Jeep,  datorită anvelopei de teren de 32 inch, un raport de demultiplicare de 77.2:1 cu noul motor turbo pe benzină, transmisie automată și unghiuri îmbunătățite, pentru o capacitate off-road superioară. Niciodată nu a existat un Jeep Wrangler mai capabil.

Noul Jeep Wrangler Sahara te va uimi cu un interior elegant și rafinat, dar și prin design-ul iconic al exteriorului Jeep Wrangler. O mașină unică, ce poate face față oricărei provocari. Un interior premium și cea mai nouă generație de sisteme Uconnect.

Noul Jeep  Wrangler Sport este pentru cei care aventura continuă. A primit distincția Trail Rated, pentru capacitatea sa de a aborda trasee dificile. Autentic în esență, ideal pentru cei care doresc să-l personalizeze.

Alături de Wrangler suntem prezenți și cu modelele de succes Compass și Renegade.

Dip Motors este dealer auto cu experiență din 1999. Ne-am extins continu și am acceptat în permanență noi provocări. Am considerat că tradiția Jeep și sportivitatea Alfa Romeo se alătură seriozității și profesionalismului Dip Motors. Din acest motiv am construit showroomul concept dedicat exclusiv mărcilor Jeep și Alfa Romeo.

În prezent, complexul Dip Motors oferă toată gama de servicii: mecanică, electrică, tinichigerie și vopsitorie pentru orice marcă de autovehicul, punându-ți la dispoziție o echipa de profesioniști.

Vă așteptăm în perioada 9-11 noiembrie la Fishing & Outdoor EXPO la standul Dip Motors.